Begeleiding (medische) professionals

 

Ben je (jeugd)hulpverlener, arts of (psychiatrisch) verpleegkundige? Dan heb je een intensief beroep, waarin veerkracht een belangrijke vereiste is. Door persoonlijke omstandigheden of indrukwekkende gebeurtenissen op het werk is die veerkracht soms – tijdelijk – verdwenen. Ik begeleid (medische) professionals die zijn uitgevallen of willen voorkomen dat ze uitvallen. Samen onderzoeken we waar de klachten vandaan komen en waar de beweging omhoog zit, met als uiteindelijk doel: het werk weer met plezier en voldoening kunnen doen.

Goed om op afstand naar het nare incident en mijn eigen reacties te kijken. Het normaliseren van mijn reacties door Willemine is erg helpend. Fijn dat ze ook het werk begrijpt

Indra

Arts niet in opleiding tot specialist (anios)

Omgaan met werkstress: Je lijf kalm maken helpt om je hoofd leeg te krijgen!

Lianne

Semi arts

Fijn om met iemand te praten die mijn werk begrijpt. EMDR heeft geholpen in het verminderen van de last die ik had van een nare situatie op mijn werk.

Cecilia

Jeugdhulp professional

Tijdens mijn werk heb ik tijdens de Covid periode veel heftige dingen meegemaakt. Ik ben zeker niet de enige. Sommige collega’s zijn van beroep gewisseld omdat ze er aan onderdoor gingen. Gelukkig kregen we wel psychologische begeleiding van Willemine. Zij gaf ons handvatten om wat we allemaal meemaakten zoveel mogelijk een plekje te kunnen geven, maar ook om niet 24/7 in de werkmodus te staan. Zelf heb ik geleerd dat het helemaal niet raar is om hulp te vragen als je als net afgestudeerde arts ineens geconfronteerd wordt met de praktijk. Mijn advies zou dan ook zijn om laagdrempelig hulp te zoeken in plaats van te wachten op een onvermijdelijke burn-out.

Dennie

Arts niet in opleiding tot specialist (anios)

Willemine is begripvol, kundig en doortastend. Door de behandeling ben ik tot inzichten gekomen. Willemine biedt veiligheid en nodigt je uit om eerlijk tegenover jezelf te zijn

Moreno

Ambulant Hulpverlener in de Jeugdzorg

Ik wil je persoonlijk hartelijk bedanken voor alle steun en intervisie en ook persoonlijke gesprekken die we gehad hebben, ik denk dat ik er zonder veel eerder was gestopt als ANIOS . Ik ben toch tevreden dat ik het op deze manier heb kunnen afmaken!

Vincent

Arts Assistent Niet in Opleiding (ANIOS)

Geïnteresseerd?

Neem contact op.